Leidingsystemen

Leidingsystemen zijn er in verschillende uitvoeringen omdat verschillende situaties vragen om een andere toepassing. In sommige gevallen bestaat de ideale oplossing uit een combinatie van systemen.

Aluminium leidingsystemen

Wij zijn voorraadhoudende dealer van het Airpipe aluminium leidingsysteem, maar leveren op evenzo korte termijn ook andere merken aluminium leidingsystemen. Een aluminium leidingsysteem heeft een aantal voordelen:

– licht van gewicht
– snelle installatie
– makkelijk aanpasbaar
– duurzaam leidingsysteem, de koppelingen en buizen zijn herbruikbaar
– corrosie vrij
– lage weerstand in de buis
– toepasbaar voor o.a. perslucht, vacuüm, stikstof, argon en menggas

Bekijk hier de catalogus

https://www.youtube.com/watch?v=7fPFXuAOcbc

Grote voorraad

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor het installeren van een leidingsystem, maar zelf installeren is natuurlijk ook mogelijk. Voor een offerte van het leidingmateriaal kan er contact met ons worden opgenomen. Door onze grote voorraad is levering binnen 24 uur meestal mogelijk.

Contact opnemen

Press leidingsystemen

Voor het installeren van press leidingsystemen gebruiken wij vooral het Aquapipe RVS en de Geberit Mapress leidingsystemen. Dit in gegalvaniseerd, RVS en koper met diameters vanaf 12 mm t/m 273 mm. Wij kunnen dit aanbieden inclusief installatie bij u op locatie, alleen de leidingen en koppelingen bij ons bestellen is natuurlijk ook een optie. Door onze grote voorraad is levering binnen 24 uur meestal mogelijk.

Brochure Aquapipe RVS leidingsysteem

Fit en lassystemen

Wij installeren staal fitwerk tot en met 4”. Wij bieden lassystemen in staal en RVS.

Kunststof leidingsystemen

De kunststofsystemen die wij leveren zijn PE, PVC, ABS en Aquatherm. Voor elke toepassing selecteren we met u het juiste materiaal voor
perslucht, vacuüm, proceswater of industriële vloeistoffen.