Over SAJAL

SAJAL installeert, verkoopt en engineert leidingsystemen. Dat doen we in Nederland, Duitsland en België. Onze onafhankelijkheid maakt ons uniek in de sector. Verschillende situaties vragen om verschillende systemen. Wij leveren dat wat in uw situatie past. Dat doen we al vanaf 1992. De lijnen zijn kort in ons familiebedrijf, dus schakelen we snel. Een team van 7 deskundigen staat voor u klaar. We combineren jarenlange ervaring met materiaal van hoge kwaliteit en leveren zo de juiste service. Neem contact met ons op voor een afspraak.

10 tot 20 jaar garantie

Door onze goede samenwerking met verschillende fabrikanten en regelmatige bijscholing kunnen wij het beste leidingsysteem voor u selecteren en op de meeste systemen met 10 tot 20 jaar garantie geven.

Ben jij onze nieuwe collega?

Stuur ons een mail of bel om te informeren naar de mogelijkheden.

Of wil je stage lopen?

We geven ons vak graag door. Leerling monteurs zijn van harte welkom voor een leerwerkplek.

Servie Loeters Directeur - Eigenaar
Antoine Loeters Directeur - Eigenaar
Wouter Lodewijk Verkoop binnendienst
John Rutjes Monteur industriële leidingsystemen
Kevin Wichelo Calculator / Werkvoorbereider
Rob Gesthuizen Monteur industriële leidingsystemen
Jeroen Westerhof Monteur industriële leidingsystemen
Vacature Monteur industriële leidingsystemen

Onze expertises

Installatie en engineering

SAJAL levert volledige leidingsystemen met toepassingen als perslucht, vacuüm, stikstof, zuurstof en water. Wij leveren en installeren systemen van aluminium, staal, rvs, koper of kunststof.

Lekdetectie

SAJAL verzorgt lekdetectie bij u op locatie. Vakbekwaam personeel hanteert de nieuwste apparatuur waardoor direct inzichtelijk is hoe groot de lekkage is en wat de kosten per lekkage zijn.

Warmte terugwinnen

Luchtgekoelde compressoren zetten ruim 75 procent van de opgenomen energie om in warmte. Deze warme lucht kunt u benutten om uw pand efficiënt te verwarmen of gebruikt u in uw productieproces. SAJAL weet hoe.

Geluid verminderen

SAJAL biedt oplossingen om de geluidshinder van compressoren of compressorruimtes te verlagen. Denk hierbij aan een geluiddempende omkasting voor een compressor of het dempen van de in- en uitlaat van luchtkanalen en/of roosters.

Keuren & certificeren

SAJAL certificeert in samenwerking met een keuringsinstantie uw drukvat of leidingsysteem.